Sztárok

Dallos Bogi végre megmutatta gömbölyödő terheshasát: az egész magyar internetet ámulatba ejtette a csodálatos kismamafotó

Az énekesnő minden egyes vonásáról lerí, hogy szárnyal a boldogságtól.

Csak úgy ragyog kismamaként a 26 éves énekesnő

Madarat lehetne fogatni a közkedvelt magyar sztárpárral, Dallos Bogival és Puskás Petivel: az X-Faktor című tehetségkutató mentorai márciusban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. A 26 éves énekesnőről az azóta eltelt két hónap során készült fényképeken nem látszanak ugyan a várandósság nyomai (Dallos Bogi rendre bő ruhákba bújt az Insta-fotóin), most viszont szerencsére a kíváncsi rajongók is megcsodálhatják a híresség szépen kerekedő terheshasát. Lapozz, mutatjuk Dallos Bogi lenyűgöző kismamafotóját!

Ezen az idillikus hangulatú, csodaszép fotón már világosan látszik, hogy Dallos Bogi nem várandóssága kezdeti szakaszában jár. Az előadóművész bejegyzése rengeteg rajongóját lázba hozta.
Kattints a további képekért!

Az előadóművész ritkán mutatkozik együtt az édesanyjával, nemrég azonban az Instagramon mutatta meg a 60 esztendős Ágnest, aki ma is sugárzóan szép nő.

Leadfotó: Instagram / dallosbogi

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.