Ben Affleck lánya már fiúként éli az életét, így néz ki most a transznemű tini

Jennifer Garner és Ben Affleck gyermeke nem akart tovább titkolózni, így bejelentette, hogy transznemű. Már az új nevével mutatkozott be.

A szülei természetesen mindenben támogatják

Ben Affleck és Jennifer Garner kapcsolata Hollywood egyik legfigyelemreméltóbb szerelmi története volt anno. Találkozásuk a 2001-es “Pearl Harbor” forgatásán történt, de csak a 2003-as “Daredevil” című film kapcsán kezdődött el igazán a románcuk.

A közös munka során alaposan meg volt köztük a szikra, ami szerelemre is lobbant. A pár végül úgy döntött, hogy 2005-ben összekötik az életüket.

Kapcsolatukból három gyerek született. Közülük Seraphina Affleck most bejelentette, hogy transznemű. A galériánkban megmutatjuk, hogyan néz ki most!

A válásukról szóló hírek 2015-ben kezdtek elterjedni, és bár a pontos okok nem publikusak, a sajtóban megjelent információk szerint a kapcsolatukban felmerült nehézségek és Affleck alkoholproblémái játszhattak szerepet a szakításban.
Kattints a további képekért!

Arnold Schwarzenegger persze nem a bébiszitterrel, hanem a házvezetőnővel lépett félre, akitől született egy fia. Ben Afflecknek csak állítólagos viszonya volt, Jude Law azonban beismerte a félrelépést.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.