Sztárok

Harryt felemészti a lelkiismeret-furdalás: a hercegben tombol a bűntudat azért, amit Katalinnal tett

Harry az elmúlt időszakban rájött, hogy óriásit hibázott, és képtelen magának megbocsátani, méghozzá sógornője, Katalin hercegné miatt.

Szörnyen bánja

Katalin hercegné hivatalosan 2011-es esküvőjét követően került be a brit királyi családba, de már előtte fontos része volt a rokonságnak, hiszen férjével, Vilmos herceggel a kétezres évek eleje óta egy párt alkotnak. A háromgyermekes édesanya annak idején szép lassan került egyre közelebb a palotához, egy valakivel viszont nagyon hamar közös nevezőre jutott – ez a személy nem más, mint a trónörökös mostanra elhidegült fivére, Harry herceg. A két fiatal hamar szimpatizálni kezdett, s hamarosan egymás cinkostársai lettek, a nagyközönség pedig örömmel figyelte, hogy milyen fantasztikus hármast alkot a két testvér és az akkor még polgári nevén emlegetett Kate Middleton. Ám a történet azóta teljesen más irányt vett, a sussexi hercegi pár és a família közötti konfliktus pedig addig eszkalálódott, hogy ma már nulla kommunikáció van a felek között. Azt nem tudni, megtörténik-e valaha a békülés, egy dolog azonban biztos: Harryt szörnyen bántja korábbi cselekedete, amit a leendő királyné ellen vétett. Részletek a galériában!

Tessa Dunlop királyi szakértő szerint Harry jelenleg nagyon rossz passzban van: egyrészt aggódik rákos megbetegedéssel küzdő édesapja, Károly király miatt, másrészt sógornőjét, a szintén rákkal diagnosztizált Katalin hercegnét is félti – az pedig csak még rátesz egy lapáttal a lelkiállapotára, hogy lelkiismeret-furdalás gyötri.
Kattints a további képekért!

Lehet, hogy ennek a drámai pillanatnak köszönhető apa és fia évek óta húzódó, máig nem csillapodó konfliktusa?

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.