Ben Affleck lánya már fiúként éli az életét, így néz ki most a transznemű tini

Jennifer Garner és Ben Affleck gyermeke nem akart tovább titkolózni, így bejelentette, hogy transznemű. Már az új nevével mutatkozott be.

A szülei természetesen mindenben támogatják

Ben Affleck és Jennifer Garner kapcsolata Hollywood egyik legfigyelemreméltóbb szerelmi története volt anno. Találkozásuk a 2001-es “Pearl Harbor” forgatásán történt, de csak a 2003-as “Daredevil” című film kapcsán kezdődött el igazán a románcuk.

A közös munka során alaposan meg volt köztük a szikra, ami szerelemre is lobbant. A pár végül úgy döntött, hogy 2005-ben összekötik az életüket.

Kapcsolatukból három gyerek született. Közülük Seraphina Affleck most bejelentette, hogy transznemű. A galériánkban megmutatjuk, hogyan néz ki most!

A válásukról szóló hírek 2015-ben kezdtek elterjedni, és bár a pontos okok nem publikusak, a sajtóban megjelent információk szerint a kapcsolatukban felmerült nehézségek és Affleck alkoholproblémái játszhattak szerepet a szakításban.
Kattints a további képekért!

Arnold Schwarzenegger persze nem a bébiszitterrel, hanem a házvezetőnővel lépett félre, akitől született egy fia. Ben Afflecknek csak állítólagos viszonya volt, Jude Law azonban beismerte a félrelépést.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!