Sztárok

Ő Csepregi Éva ritkán látott, sármos fia: a 31 éves Dávid szíve már foglalt, de így is rajonganak érte a nők - Fotók

Heatlie Dávid rendkívül szerencsés embernek mondhatja magát, hiszen édesanyja nem más, mint Csepregi Éva, a Neoton Família énekesnője.

A zene az élete

Nem túlzás azt állítani, hogy Csepregi Évát az egész ország ismeri a Neoton Família miatt, ami a 70-es és 80-as évek egyik legnépszerűbb magyar együttese volt, de máig nagy sikernek örvend az olyan legendás slágereknek köszönhetően, mint a Holnap hajnalig, a Kétszázhúsz felett, a Nyár van vagy épp a Santa Maria, mely dalokra napjainkban is nagyokat buliznak az emberek, még a fiatalabb generáció tagjai is. Bár a 70 éves énekesnő mindig is karrierje miatt volt a reflektorfényben, magánélete is szerencsésen alakult, hiszen 1992-ben született meg első és egyetlen gyermeke, Dávid, aki 31 éves korára valódi szívtipróvá vált, sőt mi több, már meg is nősült. Galériánkban mutatjuk őt!

Csepregi Éva 1985-től a skót származású dalszerzővel, Bob Heatlie-vel élt és dolgozott, majd 1992-ben megszületett fiuk, Dávid, aki örökölte anyja és apja zene iránti szeretetét.
Kattints a további képekért!

Jennifer Garner és Ben Affleck gyermeke nem akart tovább titkolózni, így bejelentette, hogy transznemű. Már az új nevével mutatkozott be.

Leadfotó: Duna TV

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.