Sztárok

Az Oscar-díjas színésznő, aki kis híján elhappolta James Bond szerepét Sean Connery elől

A mából visszatekintve hihetetlennek tűnik, de kezdetben egyáltalán nem volt kézenfekvő, hogy Connery alakítja a világ leghíresebb titkosügynökét. Mielőtt a skót világsztár képbe került volna, az ötvenes években a kor egyik legfelkapottabb színésznőjét is fontolóra vették a producerek.

Majdnem egy színésznő játszotta el James Bondot

Az első James Bond-mozi, az 1962-ben bemutatott Dr. No megismertette a mozirajongókkal Ian Fleming halhatatlan regényhősét, a mindig kifogástalan szmokingot viselő, megnyerő modorú és találékony titkosügynököt, és szupersztárrá emelte Sean Connery-t, a korábban nem igazán ismert skót színészt. Csakhogy - bármennyire hihetetlennek is tűnjön a mából visszatekintve - az ötvenes években számos más filmsztár is szóba került a szerepre. Nicholas Shakespeare új életrajzi kötetéből, az Ian Fleming: The Complete Man címűből az is kiderül, hogy a producerek egy ponton még azt is fontolóra vették, hogy egy színésznővel játszatják el Bondot.

Gregory Ratoff, az első Casino Royale-mozi (1967) producere az ötvenes években két tekintélyes férfi színészt képzelt el Bondként - írja a Collider. Az egyikük Richard Burton volt.
Kattints a további képekért!

A premierek közül csak egy horrorfilm tudott bekerülni a top 5-be. Innen az új Petőfi film még nem pottyant ki.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Austin Butler, az Elvis című életrajzi mozi címszereplője több ízben is megfordult már Magyarországon. A 32 éves filmcsillagot valósággal elvarázsolta a magyar főváros.
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.