Sztárok

Hamarosan bírósági idézést kaphat a rákkal küzdő Katalin hercegné, és ezt is Meghan Markle-nek köszönheti

A brit trónörökös felesége egy régóta húzódó jogi csatározás kellős közepébe csöppenhet.

Újabb kellemetlenségek várnak rá?

Katalin walesi hercegné élete legdrámaibb időszakát éli át. Apósához, III. Károlyhoz hasonlóan őt is rákkal diagnosztizálták, miután korábban átesett egy hasi műtéten. Szerencsére Katalin máris alávetette magát a kezeléssorozatnak, de a gyógyuláshoz minden bizonnyal hosszú és kihívásokkal teli út vezet majd. A friss beszámolók szerint a hercegné a körülményekhez képest jól érzi magát, és kifejezetten hasznára válik, hogy a világtól elvonultan, a legközelebbi szerettei társaságában tölti az idejét. Igen ám, de hamarosan újabb kellemetlenség zökkentheti ki nyugalmából a brit trónörökös nejét - írja a Daily Mail. Elképzelhető, hogy Katalinnak hamarosan meg kell jelennie a bíróságon, és a hercegné ezt is Meghan Markle-nek köszönheti.

Samantha Markle, Meghan féltestvére a híres Oprah-interjú után beperelte a sussexi hercegnét rágalmazás miatt. Jogi csatározásuk azóta sem jutott nyugvópontjára.
Kattints a további képekért!

Harry az elmúlt időszakban rájött, hogy óriásit hibázott, és képtelen magának megbocsátani, méghozzá sógornője, Katalin hercegné miatt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes, egy intelligens és igazán sármos fiatalember rabolta el a színésznő szívét.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy György már a kezdetektől tudta, hogy egy napon ő foglalja majd el a trónt apja után, ez egyáltalán nem így van: a herceg viszonylag későn szembesült a rá váró...
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...