Sztárok

Meghant megeszi a sárga irigység és a féltékenység Harry és egy nő miatt: férje és az illető kapcsolata végett aggódik a hercegné

Bár Meghannak elméletileg nincs oka az aggodalomra, hiszen a nő, akire féltékeny már férjnél van, mégsem tetszik neki az a szoros, már-már intim kapcsolat, ami Harry és az illető között volt a múltban.

Nem tudja kordában tartani az érzéseit

Meghan és Harry kapcsolata derült égből villámcsapásként érte mind a királyi családot, mind pedig a briteket, hiszen a herceg évekkel ezelőtt egy elvált, amerikai színésznőbe szeretett bele, aki sehogy sem illett bele a palota által alkotott képbe. Harry mégis kitartott választottja mellett, és feleségül is vette Meghant, aki két gyermekkel ajándékozta őt meg. Igen ám, de házasságuk a mai napig nagy port kavar a famíliában, hiszen a sussexiek állítása szerint sokan még mindig nem tudják elfogadni kapcsolatukat, sem pedig Meghant, aki egészen más, mint például Katalin, és aki emiatt soha nem tudott igazán beilleszkedni a szigorú szabályokkal és előírásokkal teli királyi életbe. Harry és Meghan azonban jó ideje nem él már az Egyesült Királyságban, így azt gondolhatnánk, problémáik is megszűntek már, és minden gond a múlté, ám ez nincs így: a hercegnét állítólag a mai napig őrült féltékenység és irigység gyötri egy nő miatt, akivel Harrynek a múltban igencsak szoros volt a kapcsolata. Galériánkból megtudhatod, kire is féltékeny pontosan Meghan és miért!

Ahogyan a Mirror is írja, Ingrid Seward királyi szakértő szerint Meghan hihetetlenül irigy Katalin és Harry múltbeli kapcsolatára, valamint arra a bánásmódra, ami Vilmos nejének adatott meg, és a támogatásra, amit Katalin a királyi családtól és az egész palotától kapott, ezáltal sok olyan tapasztalathoz jutott, amihez ő soha.
Kattints a további képekért!

Kamilla és Károly idén áprilisban ünneplik 19. házassági évfordulójukat: esküvőjük után a királyi család egy nyilatkozatot is kiadott, melyben egy szó utalt arra, hogy Kamilla nem mindig azt a szerepet fogja majd betölteni a családban, mint akkor, ez pedig így is lett...

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.