Sztárok

„Azt kell sugallnunk a világnak, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben” – Ábrahám Edit 66 évesen szenzációs formában van: ez a színésznő titka

Tanulságos gondolatokat osztott meg velünk Ábrahám Edit a 2023-as Inspiráló Nők Estjén: a színésznővel többek között az egészséges önbizalom, a pozitív kisugárzás és a belső szépség fontosságáról beszélgettünk.

Csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen

A Barátok közt egykori sztárja, Ábrahám Edit mindig is a legelegánsabb magyar hírességek táborát erősítette, nemcsak külső vonásait tekintve, hanem belső értékeit is. Mindig szofisztikáltan, bájosan beszél a nyilvánosság előtt, magánéletét azonban féltve óvja, így rendszerint csupán annyit oszt meg önmagáról a nagyközönségnek, amennyit jónak lát. S noha az ország egyik legkedveltebb napi sorozata már évekkel ezelőtt befejeződött, a művésznő továbbra is nagy népszerűségnek örvend, az pedig csak hab a tortán, hogy fantasztikus formában van – korábban életmódváltásra adta a fejét, aminek meg is lett a gyümölcse, hiszen 8 kiló feleslegtől szabadult meg. A 66 éves színésznő csak úgy ragyog, sugárzik róla az egészséges önszeretet, önbizalom és persze a jókedv, amellyel mások arcára is hamar mosolyt tud csalni. Mindezt személyesen is megtapasztalhattuk, hiszen idén ő is végig vonult a vörös szőnyegen az Inspiráló Nők gáláján, ahova egy színpompás, Colorado Fashion nadrágkosztümben érkezett, az este folyamán pedig interjút adott nekünk, melynek során motivációról, önelfogadásról és az életkorral járó változásokról is beszélgettünk vele, valamint kitértünk arra is, mi a titka annak, hogy ilyen remek formában tartja magát. „Azt kell sugallnunk a világnak, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és a belső kisugárzást és a belső szépséget kell hangsúlyoznunk” – fogalmazott Ábrahám Edit.

A teljes beszélgetést az alábbi a videóban tudod meghallgatni:

Radics Gigitől már megszokhattuk, hogy bámulatos hangjával pillanatok alatt mindenki szemébe könnyeket csal – nem volt ez másképp a 2023-as Inspiráló Nők Estjén sem, melyről az énekesnő részletesen mesélt nekünk, de sok más izgalmas téma is szóba került. Interjú.

Leadfotó: Femcafe/ Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Fashion&Beauty
A Coachella az Egyesült Államok egyik leghíresebb és legmenőbb fesztiválja, amelyet minden év áprilisában, két egymást követő hétvégén tartanak. A felhőtlen szórakozás és a koncertek mellett a...
Lifestyle
Az Oroszlán gyógyultnak hitt lelki sebei újra felszakadnak. Napi horoszkóp!