Fashion&Beauty

Fürdőruhában vállalt címlapot a 66 éves Ábrahám Edit: Két ruhaméretet fogyott két hónap alatt, fantasztikusan fest a színésznő

Ábrahám Edit visszanyerte régi alakját, két hónap alatt tetemes súlytól szabadult meg. Fürdőruhában látható a Best Magazin címlapján.

Csodásan fest

A 66 éves színésznő még mindig fantasztikus formában van, fogyása után pedig most az önbizalmát is visszanyerte. Kattints a galériába a képért!

„Két ruhaméretet, nyolc kilót adtam le mindössze két hónap alatt. Már sokat nem is szeretnék fogyni, nehogy az arcom lássa kárát. A környezetem nem is értette, honnan adtam le a pluszkilókat, szerintük nem is látszott, hogy meghíztam. Megvannak a trükkjeim, az évek alatt megtanultam a ruhatárammal sok mindent leplezni. Hosszú ing, széles öv. Végre viszont nincs szükség ilyen kis csalásokra, az a célom, hogy a receptúra segítségével megtartsam a mostani alakom. Az unokám azt mondta: ’Mama, olyan szép vagy!’ Ez annyira jólesett, miatta is csinálom” – mesélte a BEST magazinnak a színésznő.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: RTL

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.