Fashion&Beauty

Visszatér a divatba a 30-as évek közkedvelt trendje: ez a stílus nőiesebbé teszi a formánkat

A legújabb trendjelentések szerint újra divatba jön egy fazon, ami már nagyon régóta nem kapható az üzletekben.

Peplum

A peplum egy 30-as/40-es évekbeli trend, amely egyszer visszatért a 2010-es évek elején, és úgy tűnik, hogy most ismét kiemelt szerepet kap: a derekat kihangsúlyozó fodros részlet ugyanis csatlakozott a többi retró trendhez a 2000-es évekből, és újra felütötte a fejét. De szerencsére a 2023-as peplum új köntösben tér vissza, és inkább egy strukturált sziluettre hasonlít, amely finoman kiemeli az alakot. Olyan divatházak vitték kifutóra ezt a stílust, mint Alexander McQueen, Vivienne Westwood és Proenza Schouler. Most pedig eláruljuk, hogy mitől vált a Peplum 2.0 egy olyan divatirányzattá, amelyet nem szabad kihagyni idén.

A peplumok következő generációja még mindig a derékra vonzza a tekintetet, de ezt rojtokkal, selyemmel és réteges sifonnal teszi.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.