Fashion&Beauty

Mindenki egyetért: a "McDonald's frufru" a nyár legszebb frizuratrendje

A legújabb frizuratrendnek már most rengeteg rajongója van, de ez nem is csoda, hiszen tényleg egy nagyon vagány fazonról van szó.

McDonald's frufru

Amikor már azt hitted, hogy nem létezhet még egy furcsa nevű frizuratrend, akkor nagyot tévedtél. A „McDonald's frufru” ugyanis igen elterjedt lett az elmúlt időszakban. És mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Tiktokon már több mint 195 millió megtekintés érkezett azokra a videókra, amelyekben ezt a fazont mutatják be. Tehát ha még nem találtad meg a hozzád legjobban illeszkedő fazont, akkor van egy tuti tippünk.

Tehát pontosan milyen is a McDonald's frufru?

A McDonald's frufru valójában a két kedvenc dolgunkat ötvözi: a hízelgő arckeretező rétegeket és a retró kivitelezést. Ellentétben az átlagos frufruval, amelyek ugyanolyan hosszan fekszenek az arcon, a McDonald's frufru egy középen elválasztott, M-formát létrehozó fazon, amely pontosan úgy néz ki, mint a McDonald's lógója. És bár ugyanazt a retró DNS-t tartalmazza, mint a függönyfrufru, mégis új adaptációt jelent, mivel a hajtő megemelkedik, ezáltal íveltebb formát kap ez a fazon.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.