Fashion&Beauty

Filléres és zseniális trükkökkel szépülnek a kortalan hollywoodi sztárok: ezek a hozzávalók a te konyhádban is ott lapulnak

A legnagyobb hollywoodi sztárok a tehetségük mellett azzal is magukra hívják a figyelmet, hogy legyen szó bármilyen eseményről, külsejük mindig kifogástalan – a legtöbben azonban nem csupán a jó genetikának köszönhetik a szépségüket, hanem annak is, hogy rengeteget tesznek a megnyerő hatásért.

A hírességek szerint a házi készítmények a legjobbak

Sok hölgy vágyik olyan lehengerlő megjelenésre, mint amilyen a legnagyobb világsztárokra jellemző. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy kedvenc celebritásaink méregdrága kezelésekkel és az átlagember számára elérhetetlen luxustermékekkel őrzik meg bőrük ragyogását, s bár való igaz, hogy néhányuk képes bevállalni még a legextrémebb módszereket is, hogy felvegyék a harcot az idő múlásával, több olyan híresség is van, akik inkább a természetesség hívei, így főként az otthonuk kényelmében szeretik bevetni szépségtrükkjeiket. Érdemes górcső alá venni ezeket a bevált recepteket, hiszen nem is gondolnád, de a te konyhádban is megtalálhatók azok a szépítő kincsek, melyekre a szupersztárok is megesküsznek. Galériánkban összegyűjtöttük a legjobb hollywoodi praktikákat:

Jessica Alba puhító testradírja A színésznő számára fontos, hogy ne csak az arca, hanem az egész teste is selymesen puha legyen. Ehhez rendszerint illatos testápolókat vet be, előtte azonban alaposan leradírozza a bőrét saját készítésű kozmetikummal, melyhez 1 dl olíva- vagy kókuszolajat, fél vaníliarudat, valamint 1 kanál nádcukrot használ. Összekeveri a hozzávalókat, majd alulról felfelé haladva, körkörös mozdulatokkal leradírozza vele a bőrét.
Kattints a további képekért!

Jennifer Aniston mindig is kiemelt figyelmet fordított az arcápolásra, ami meg is látszik rajta, hiszen 54 évesen is olyan ragyogó a bőre, mint fiatalabb korában. A hajápolás terén is megvannak a maga praktikái, melyek jóval egyszerűbb, mint gondolnánk.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Story

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.