A rákkal küzdő Reviczky Gáborról ocsmány rémhír terjed, ki is akadtak a rajongók

Reviczky Gábort nagyon megviseli a betegség, de nem akarja feladni.

A kemoterápia döntötte le a leginkább a lábáról

Reviczky Gábor anno még nyáron közölte a nyilvánossággal, hogy sajnos nincsen jól, és súlyos betegséggel küzd. A 74 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt prosztatadaganattal diagnosztizálták.

Drámai volt, amikor tudatosította magában, hogy már csak pár év van hátra az életéből, de azóta is derekasan küzd. A legjobban természetesen a kemoterápia viselte meg. Nem akart ilyen kezelésben részt venni, de amikor kiderült, hogy áttétes a rákja, akkor rászánta magát.

Örömhírként fogta fel, hogy nem kap több kemoterápiát, de azt valószínűleg ő sem nézi jó szemmel, ha rémhíreket terjesztenek róla. A galériánkból kiderül, mi történt pontosan!

Reviczky Gábornak első körben hat kemoterápiát írtak ki az orvosai. Hála égnek, a legutóbbi alkalommal már jó hírekkel szolgálhatott.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.