Megfagyott a levegő Nádai Anikó húzásától

Nádai Anikó az RTL-es műsorvezető társát kezdte el kritizálni.

Persze utána rögtön beindult a bókparti is

Akik követik az RTL műsorait, azok jól tudják, hogy Nádai Anikó bevállalt egy celeb valóságshowt, de nem műsorvezetőként, hanem szereplőként.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimi-reality azért eléggé le tudja kötni a nézők figyelmét. A műsor idegtépő cselekményét az élet és a résztvevők közösen írják és ahogy az egy jó bűnügyi történettől várható, a nagy és végső igazság csak az utolsó oldalakon derül majd ki.

Aki szívesen szívja magában reggelente a celebtörténéseket, az Nádai Anikót láthatja az RTL Reggeli című műsorában is, de akad olyan, amikor pont ők generálják a történéseket. Azonban, hogy mi történt pontosan, az a galériánkból kiderül.

Peller Mariann nyár eleje óta jár bokszolni, amit imád, ennek ellenére azt mondja, nem mérkőzne meg a Sztárboxban. Persze anno például ő is bevállalt egy valóságshowt az RTL-en, például feltűnt A Konyhafőnök VIP-ben is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.