"Boldog vagyok, hogy mi, nők, ünnepeljük, támogatjuk egymást" - Gálánk sztárvendégeit kérdeztük arról, mit jelent számukra a díjátadó

A 2023-as Femcafe Gála sztárvendégeivel arról beszélgettünk, milyen érzéseket, gondolatokat ébresztett bennük az, hogy Inspiráló Nők Esjte díjátadón megannyi motiváló női történetet ismerhettek meg.

A sztárok számára is inspiráló

2023. november 29-én, szerdán – immár ötödik alkalommal – a példaértékű nőket ünnepelte a Femcafe.hu az éves gálarendezvényén, az Inspiráló Nők Estjén, melyre idén is az impozáns Magyar Zene Házában került sor. A szemet gyönyörködtető épület nagy vendégsereggel népesült be az este folyamán, hiszen a díjra jelöltek mellett számos ismert és elimsert személyiség is tiszteletét tette a gálán. Mivel a díjátadón olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a társadalom számára, az esemény alatt arról kérdeztük a sztárvendégeket, miért tartják fontosnak gálánk küldetését:

A Femcafe.hu idén ötödször rendezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót. Olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a társadalom számára. Ezúttal is hét kategóriában kerestük közöttük a leginspirálóbb nőket olvasóink segítségével. A kategóriák három-három jelöltjét előzetesen neves jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig egy hónapon keresztül online adhatták le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.

Leadfotó: Femcafe/ Kunos Attila

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.