Ezzel a töltelékkel lesz a legfinomabb a rántott karajszelet

A megszokott rántott hús helyett próbáld ki ezt a verziót és hidd el, hamarosan már az egész családod csak így fogja kérni.
Tojásos sajtos rántott karaj - Hozzávalók:
- 8 szelet nagyobb sertéskaraj
- 4 keménytojás
- 1 zöldhagyma
- 2 evőkanál tejföl
- 15 dkg reszelt trappista
- 3 tojás
- zsemlemorzsa
- liszt
- só, bors
- sült hús fűszerkeverék
Elkészítés:
Klopfold ki és fűszerezd be a karajszeleteket. A tojásokat törd össze, a hagymát aprítsd fel, sózd, borsozd és keverd össze a reszelt sajttal meg a tejföllel. A kész masszát terítsd rá a hús egyik oldalára, hajtsd rá a másik felét majd egy hústűvel tűzd össze. Óvatosan panírozd be végül pedig forró olajban süsd aranybarnára.





























