Padlizsántekercs csirkemell csíkokkal - Recept

A padlizsán egyik fantasztikus tulajdonsága, hogy magas a vitamin és az ásványi anyag tartalma, így érdemes belőle jó sokat enni.
Hozzávalók
- 1 padlizsán
- 20 dkg csirkemell
- 2 paradicsom
- fokhagyma
- majonéz
- só, bors
- liszt
- olaj
Elkészítés
Szeleteljük fel vékonyan a padlizsánt, sózzuk meg, majd liszttel jól szórjuk meg. Hevítsük fel az olajat és a padlizsánszelet mindkét oldalát süssük pirosra az olajban. A csirkemellet vágjuk csíkokra, sózzuk, borsozzuk, végül süssük meg. Ezután kenjünk meg egy szelet padlizsánt fokhagymás majonézzel, tegyünk rá egy szelet paradicsomot, egy csík csirkemellet, tekerjük fel és tűzzük meg. Hidegen és melegen egyaránt finom.
Ezt is ajánljuk: Oregánós padlizsánsaláta csirkemellel