Oregánós padlizsánsaláta csirkemellel

Ha szereted, amikor az ebédedben inkább a különleges fűszerezésű zöldségek és a sovány húsok dominálnak, akkor ez a könnyen elkészíthető, laktató saláta a kedvenced lesz!

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    1 db csirkemell filé
  • 1 db padlizsán
  • 1 db paradicsom
  • oregánó
  • bazsalikom
  • parmezán sajt

Az öntethez

  • 1 pohár joghurt
  • kapor
  • bors
  • citromlé

Elkészítés

A csirkemellet kockákra vágjuk, majd olívaolajon megpirítjuk. A padlizsánt apró kockákra szeleteljük, oregánóval, sóval és borssal ízesítve olívaolajon megsütjük. A paradicsom-, hús- és padlizsánkockákat összekeverjük, tetejére parmezán sajtot reszelünk. Az öntethez egy pohár joghurthoz adjunk hozzá egy teáskanál citromlevet, kaprot és ízlés szerint sót, borsot. Végül miután állni hagytuk az öntetet, öntsük rá a salátára.

Laktató, de diétás cézársaláta - Pár perc alatt elkészül

Fotó: foodnetwork.com

Oldalak

Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.
Lifestyle
Az anyaság csodálatos utazás, amelyről a közbeszédben az elmúlt évtizedekben szinte csak pozitív véleményt illett megfogalmazni. Szerencsére ma már nem így van; beszélhetünk és kell is beszélnünk...
Lifestyle
Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.