Lifestyle

Zsírgyilkos: 5 perces kanapé pilates, ami napok alatt feszesebb és laposabb hasat varázsol

Változtasd a kanapédat a titkos fegyvereddé és varázsolj vele magadnak kockás, definiált hasat.

Kanapén ülés helyett...

Manapság rengeteg időt töltünk üléssel és fekvéssel, hiszen az utazás, az irodai vagy otthoni munka, majd az esti filmezés jelentős része is így zajlik. Így aztán valóban nehéz fogyni, formás kerek feneket varázsolni, a tónusos, izmos hasfalról nem is beszélve. Lehet, hogy igyekszel egészségesen táplálkozni, aztán munka után a konditeremben "sanyargatod" magad, ám miért ne tölthetnéd hasznosan az időt otthon a kanapén is, amikor éppen a kedvenc sorozatodat nézed? Remek megoldás lehet a kanapé-pilates, ami egy olyan 5 perces gyakorlatokból álló mozgásforma, ami garantáltan megedzi a zsírréteg alatt megbújó kockákat. Mutatjuk, lapozd fel galériánkat!

Hosszabb távon - ha napi szinten végzed ezeket a gyakorlatokat - jelentős változásokat érhetsz el, hiszen definiáltabb és erősebb lesz a hasfalad, feszesíti a bőrt, fokozza a fogyást és az emésztést, valamint búcsút inthetsz a derék- és hátfájdalmaknak is.
Kattints a további képekért!

Hiába az önismeret és a tudás, még a legerősebb akaratú emberekre is hatással vannak ezek a berögződések.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.