Lifestyle

Vigyázz velük nagyon: ezt az 5 ételt jobb, ha soha nem eszed éhgyomorra!

Hogy mivel indítja az ember a napját ébredés után, az nagyon változó. De akadnak olyan ételek és italok, amiket éhgyomorra fogyasztva kellemetlen mellékhatásokra is számíthatunk.

Étel

Való igaz, mi emberek nagyon különbözőek vagyunk. Akad, aki hajnalban kel, és azonnal egy méretes rántottával, baconnel, virslivel, felvágottal indítja a napot, majd megiszik rá két pohár frissen facsart gyümölcslevet is. De sokan vannak olyanok is, akiknek az evés az eszébe sem jut szinte délig. Általánosságban így azért nehéz jó tanácsot adni mindenkinek - írja a TWN.hu, majd a cikkükből az is kiderül, mely ételeket nem szabad éhgyomorra ennünk.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.