Lifestyle

Belevágnál a tavaszi fogyókúrába? Íme, a sztárok új kedvenc diétája: gyerekjáték vele a fogyás, és még az agy működésére is jó hatással van

Egyre többen követik a MIND-diétát, nem véletlenül: ennek a szuper étrendnek a segítségével pikk-pakk formába lendülhetsz tavaszig, az pedig csak hab a tortán, hogy az agy betegségei is megelőzhetők vele.

Könnyű beépíteni a mindennapokba

Két bizonyítottan bevált diéta, a klasszikus mediterrán és a magas vérnyomás ellen megalkotott DASH-étrend ötvözésével hozta létre egy táplálkozástudománnyal foglalkozó kutatócsoport a MIND-diétát, amely nem csupán az egészséges testsúly megtartásában segít, de kifejezetten jó az időskori megbetegedések, úgy mint az Alzheimer-kór vagy a demencia megelőzésére is. Mindezek fényében nem meglepő, hogy a legnagyobb világsztárok körében is egyre elterjedtebb, sőt vannak, akik ma már csak erre az egy módszerre esküsznek. De mit lehet még tudni a MIND-diétáról? Galériánkból kiderül!

A módszer alapja rendkívül egyszerű: a lényeg, hogy minél többet fogyasszunk az agy állapotát védő ételekből, amelyek a szervezet egészére, valamint az immunrendszer működésére is jótékony hatással bírnak. A MIND-diéta a következőket ígéri: betegségmegelőzés és hosszú élettartam, jó közérzet a kilókkal való állandó harc nélkül. Jól hangzik, nem igaz?
Kattints a további képekért!

Hozzád is makacsul ragaszkodnak a hasi zsírpárnák és nincs az az edzés vagy diéta, ami elmozdítaná őket kedvelt helyükről? Mutatunk egy ital receptet, ami segíthet a problémán, csupán 4 szuper egészséges összetevőre lesz szükséged!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Story Magazin

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.
Lifestyle
A banán általában a fogyókúrázók mumusa, így ha le szeretnénk dobni magunkról néhány kilót, biztosan lekerül a fogyasztandó gyümölcsök listájáról. Ez a nő most meghazudtolta az eddigi tényt, mutatjuk...
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.