Zseniális: ha így használod a papírtörlőt, nem fogsz többé könnyezni hagymaszeletelés közben!
Vannak olyan konyhai praktikák, melyet minden nőnek ismernie kéne, hogy megkönnyítsék az életüket főzés közben – most mutatunk egy ilyen hihetetlen trükköt, amiben garantáltan nem fogsz csalódni!
Ezt a konyhai praktikát imádni fogod!
Nem mindenki születik konyhatündérnek, ám még a kezdő szakácsoknak is szinte az első dolog, amit a kezükbe kell venniük, az a sokoldalú hagyma, ami szinte minden étel alapja, legyen szó levesekről vagy épp főételekről. A legtöbb ember imádja ezt az egészséges és ízletes, már-már pikáns és egyedi ízű zöldséget, ám van egy gond vele: szeletelése közben szinte mindenki jó pár könnycseppet ejt, hiszen a hagyma erős aromája, esszenciája csípni kezdi a szemet vágás és aprítás közben, ez pedig bizony olykor síráshoz vezethet, legyen szó akár vörös-, akár lilahagymáról. Szerencsére léteznek már trükkök arra vonatkozóan, hogy ezt a kellemetlenséget megússzuk, most pedig mutatunk is egy ilyen praktikát, amit imádni fogsz, lapozd fel galériánkat a részletekért!
Három összetevős filléres trükköt mutatunk, ami hamar az időhiánnyal küzdő háziasszonyok kedvence lesz, hiszen szuper olcsó, gyors és még hatásos is!