Soha többé nem készíted ezentúl másképp a krumplifőzeléket: csak egy dolgot kell megváltoztatnod, és az egész család hálás lesz érte
Gondoltad volna? Egyetlen dolgot kell csak a szokásostól eltérően csinálnod a krumplifőzelék készítése közben, és felejthetetlenül finom lesz a végeredmény.
Szuper konyhai trükk
A krumplifőzelék a magyar konyha egyik elengedhetetlen fogása; bármikor ideális választás lehet egy gyors és tápláló ebédhez vagy vacsorához, hiszen pikk-pakk megfőzhető, az íze pedig felbecsülhetetlen. Mivel változatosan elkészíthető, bármilyen ízlésnek képes megfelelni: sokféle módon fűszerezhető, és megannyi hozzávalóval, például zöldségekkel és húsokkal is kiegészíthető, így kijelentetjük, hogy képtelenség vele mellé lőni. Ez a burgonyából készült finomság a hagyományos módon is mennyei, azonban ha szeretnénk kicsit izgalmasabbá tenni, érdemes kipróbálni egy egyszerű trükköt, amit garantáltan nem fogunk megbánni; részletek a galériában!
A bolognai szósz gazdag ízvilága hagyományosan a darált hús, a passzírozott paradicsom és a különböző fűszerek kombinációján alapul, azonban van egy extra hozzávaló, amellyel ha megbolondítjuk, olyan íncsiklandozó eredményt kapunk, mint még soha.
Leadfotó: 123rf
Forrás: mindmegette.hu