Lifestyle

Fűtés spóroló kisokos: ezek most a legjobb módszerek, amikkel egy vagyont takaríthatsz meg

Ahogy egyre hidegebb lesz, úgy emelkedik meg a fűtésszámlánk összege, pedig néhány egyszerű tipp megfogadásával meglepő mértékben csökkenthetjük a fogyasztásunkat és a számla végösszegét is.

Drága dolog fázni

Nincs is jobb télen, mint hazaérni a kellemesen előrefűtött, meleg lakásba és élvezni a hőséget, miközben kint már a mínuszoktól szenvedünk. Ám ehhez jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, vagy akár megfogadhatjuk az alábbi spórolós tippeket, melyekkel könnyűszerrel megőrizhetjük az otthon melegét anélkül, hogy csődbe vinne minket a hó végi gázszámla. A részletekért lapozd fel a galériát, 5 jó tippünk is van!

A szakemberek szerint a háztartások hőveszteségének 10-20%-a a padlón keresztül történik. A szőnyeg természetes hőszigetelő, így segíthet a fűtésszámla csökkentésében.
Kattints a további képekért!

Már megkezdődött az eladásra szánt fenyőfák kitermelése. A termelők idén is a tavalyihoz hasonló árakat szabnak majd.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!