Lifestyle

Terítéken a legtitkosabb vágyak: ezek a nők leggyakoribb szexuális fantáziái

Csoportos szex, leszbikus együttlétek és fizetős szolgáltatások? Bár a legtöbben mélyen hallgatunk a legextrémebb szexfantáziáinkról, attól azok még léteznek és pillanatok alatt felizgatnak minket. Úgy érzed, a tiéd viszi a prímet? Lássuk felkerült-e a listára.

Titkos vágyak

Mindannyian fantáziálunk. Ahogy a hétköznapi dolgokról, úgy a szexuális vágyainkról is. Az már más kérdés, hogy nyíltan nem szívesen beszélünk róluk, pedig mi szégyellni valónk lenne? A HealthyPlace nemrégiben felmérést készített és megkérte a hölgyeket, hogy vallják be legtitkosabb vágyaikat, a válaszok alapján pedig listázta is a nők 10 leggyakoribb szexuális fantáziáját. A vallomások a legártalmatlanabb dolgoktól a durva erőszakig terjedtek. Lássuk a listát, részletek a galériában!

10. Idegenek az éjszakában Sok nő játszik el rendszeresen a gondolattal, hogy találkozik egy titokzatos férfival, elmegy vele egy névtelen motelbe egy vad éjszakára, ahol minden gátlását levetve szexelhet. Miért pont idegennel? Nos, legjobb esetben soha nem találkoznak többé, így nem kell attól tartaniuk, hogy elítélik őket.
Kattints a további képekért!

Manapság az életünk szinte minden területét technológia eszközök bevonásával tesszük jobbá… miért ne dobhatnánk fel vele a szexuális életünket is? A te párod is ódzkodik a szexjátékoktól? Íme, néhány szakértői tipp, ami segítséget nyújt az ötlet felvezetésétől az eszközök használatáig.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...