Lifestyle

Nagy hibát követsz el, ha így pucolod az ablakot: csíkos és piszkos maradhat az üveg, ha ezt csinálod!

Te is gyakran szembesülsz azzal a problémával, hogy egy alapos ablakmosás után is koszos, maszatos vagy épp csíkos marad az üvegfelület? Nos, előfordulhat, hogy elköveted a cikkünkben felsorolt hibák egyikét, melyeket mindenképp érdemes kiküszöbölni a ragyogó ablakok érdekében!

Te hol hibáztál eddig?

Az ablakpucolás mindig is a háziasszonyok rémálma volt, nem véletlenül: egyrészt egy hosszadalmas folyamatról van szó, másrészt pedig nem is mindig olyan a végeredmény a sok dörzsölés és súrolás után sem, mint amilyenre vágytunk. Márpedig nincs is annál rosszabb látvány, mint amikor az üvegek piszkosak, csíkosak vagy épp homályosak maradnak. Sokszor ennek a rossz, gyenge minőségű tisztítószer az oka, de vannak még más olyan hibák is, amit az emberek elkövetnek ablakmosás közben, pedig ha elkerülnék, akkor ragyogó, tiszta és csillogó üvegfelületek lennének a jutalmuk. Galériánkban összeszedtük azokat a dolgokat és a leggyakoribb hibákat, amikre mindenképp érdemes odafigyelni és lehetőleg elkerülni a legtökéletesebb végeredmény érdekében!

Bár a meleg, napos idő megkönnyítheti az ablakpucolást abból a szempontból, hogy remekül látjuk ilyenkor az ujjlenyomatokat és a szennyeződéseket az üvegen, mégsem jó ötlet ilyen időjárási körülmények között az ablakmosás, hiszen a meleg miatt a tisztítószer folyékony összetevői sokkal gyorsabban elpárolognak, ezek pedig kellemetlen látványú maradványokat hagynak maguk után, melyek a csíkos üveget okozzák. Érdemes tehát a hűvösebb, felhős napokat választani e házimunka elvégzésére.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akiknek az élete szinte minden téren szerencsétlenül alakul majd az új esztendő beköszöntével.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...