Lifestyle

Fűtés spóroló kisokos: ezek most a legjobb módszerek, amikkel egy vagyont takaríthatsz meg

Ahogy egyre hidegebb lesz, úgy emelkedik meg a fűtésszámlánk összege, pedig néhány egyszerű tipp megfogadásával meglepő mértékben csökkenthetjük a fogyasztásunkat és a számla végösszegét is.

Drága dolog fázni

Nincs is jobb télen, mint hazaérni a kellemesen előrefűtött, meleg lakásba és élvezni a hőséget, miközben kint már a mínuszoktól szenvedünk. Ám ehhez jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, vagy akár megfogadhatjuk az alábbi spórolós tippeket, melyekkel könnyűszerrel megőrizhetjük az otthon melegét anélkül, hogy csődbe vinne minket a hó végi gázszámla. A részletekért lapozd fel a galériát, 5 jó tippünk is van!

A szakemberek szerint a háztartások hőveszteségének 10-20%-a a padlón keresztül történik. A szőnyeg természetes hőszigetelő, így segíthet a fűtésszámla csökkentésében.
Kattints a további képekért!

Már megkezdődött az eladásra szánt fenyőfák kitermelése. A termelők idén is a tavalyihoz hasonló árakat szabnak majd.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...