Lifestyle

Iktasd be a napodba ezt a mozgásformát, és olvadni fognak rólad a kilók, sőt még a szíved egészségét is megőrzöd vele

Van egy jó hírünk: nem kell kimerítő, bonyolult és nehezen kivitelezhető gyakorlatokat végezned ahhoz, hogy megszabadulj a plusz kilóktól!

Testzsírcsökkentés egyszerűen

Ha túlzottan elfoglalt vagy, és nincs sem időd, sem kedved ahhoz, hogy hetente többször ellátogass a konditerembe, akkor válaszd a gyaloglást! A séta a testsúlycsökkentés egyik legegyszerűbb, egyszersmind legszórakoztatóbb módja, mellyel szíved egészségét is véded. Ráadásul még a benzinnel is tudsz spórolni, ha úgy döntesz, egy időre leteszed a kocsit, és helyette lábbusszal fogsz közlekedni.

Fontos persze az is, hogy a séták során megfelelő mennyiségű kalóriát égess el, hiszen ha nincs meg a kellő mértékű kalóriadeficit, sajnos nem fog beindulni a fogyás folyamata. Örvendetes hír viszont, hogy már napi fél óra gyaloglás is képes csökkenteni a testzsírt - minden csak azon múlik, rálelsz-e a legmegfelelőbb technikára!

Denise Miklasz, a Northwestern Medicine Crystal Lake Health & Fitness Centre személyi edzője szerint a legjobb módszer, ha három-ötperces időközönként 30-60 másodperces gyorsabb gyaloglási kitöréseket iktatunk be, amiket fél perces lassú, "regeneráló" séta követ.
Kattints a további képekért!

Bizonyára számodra sem ismeretlen, hogy néha jobban, néha sokkal nehezebben bírod a sportolást. Ezen könnyen segíthetsz: cikkünkben eláruljuk, mi a titok!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!