Lifestyle

Forogni kezdett a férfi gyomra, amikor egy DNS-teszt révén rájött, valójában kit is vett feleségül

Hat év kiváltképp nagy időnek számít egy házasságban. Ilyenkorra a felek jó eséllyel már teljesen összecsiszolódtak, de sajnos bármikor felbukkanhat egy múltbéli titok, mely szétzilálhatja az idillt.

Nem is számított ilyen eredményre

Sajnos épp ilyen élményt élt át az a férfi is, aki nemrégiben DNS-tesztet csináltatott, és az eredmény - nem várt módon - óriási válságba sodorta a házasságát. A történet - melyről a Mirror adott hírt - hatalmas hullámokat vert a közösségi médiában is: a jó szándékú hozzászólók egymás után fejtették ki véleményüket a példátlan esettel kapcsolatban. De mi is történt pontosan, miért jutott hullámvölgybe a 6 évig pazarul működő házasság? Lapozz, a galériában mindent elárulunk!

Sajnos kiderült, hogy a házasfelek valójában vérrokonok, egészen pontosan unokatestvérek.
Kattints a további képekért!

Hősnőnk mindig is odaadó feleség és gondoskodó édesanya volt, s szemernyi kételye sem volt afelől, hogy férjével tökéletes a kapcsolatuk. Egy ponton túl azonban minden megváltozott.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.