Lifestyle

3 budapesti étterem, amit muszáj kipróbálnod idén

Enni jó, és finomakat kóstolni még jobb! Mutatunk 3 olyan budapesti éttermet, amit érdemes kipróbálnod idén.

Hol vacsorázz?

Budapesten elképesztően sok étterem található, éppen emiatt egyáltalán nem lepődnénk meg, ha nehezedre esne választani. Szerencsére több új étterem nyitotta meg a kapuit nemrégiben, vagy a régiek bővültek, átalakultak, újdonságokkal lepik meg a vendégeket. Válogatásunkban bemutatunk egy prémium gyorséttermet, egy ázsiai vendéglátóhelyet, és egy különleges programot is, amit természetesen szintén egy étterem kínál.

Már nem kell a belvárosig autózni, ha eredeti, olasz ízekre vágyunk, hiszen január 10-én megnyílt a BELLOZZO Drive Budaörsön, az Auchan parkolóban. Több mint 7 évvel az első, Oktogonon nyílt étterem után a budaörsi bevásárlóközpont területére is megérkeztek a BELLOZZO sokak által kedvelt olasz tésztái és pizzái. Az új egység különlegessége, hogy már nemcsak az étterem vendégterében adhatják le az oda látogatók rendelésüket, hanem autóból is, egy külső, diszpécseres terminálnál a drive sávot használva.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.