Tartsd észben, ha jót akarsz magadnak: tilos megsóznod az ételt, mielőtt a mikróba tennéd

A mikrohullámú sütő remek találmány, de csak abban az esetben, ha tudod, hogyan kell használni.
Egy kiváló eszköz, amit sokan még ma sem használnak rendeltetésszerűen
A mikrohullámú sütő pazar találmány, roppant hasznos konyhai eszköz, de csak akkor, ha tudod, mikor és hogyan szabad benne ételt melegíteni. Ahhoz, hogy a művelet a kívánt eredményt hozza, a hőelosztásnak egyenletesnek kell lennie, a sóhasználat viszont ezt jelentékeny mértékben befolyásolhatja. Emögött egyébként egy kémiai reakciót találunk. A mikrohullámú sütő elektromágneses energiája hőt keletkeztet azáltal, hogy az élelmiszerben lévő molekulákat mozgásra és gyors ütközésre kényszeríti - írja a Roadster.hu. Lapozz tovább: a galériában találod a folytatást, melyből - egyebek mellett - az is kiderül, miért nem szabad soha megsóznod a kaját, mielőtt mikróba tennéd!
Felejtsd el a drága zsíroldókat és az órákig tartó súrolást. Olvass tovább, ezentúl csak így fogod takarítani a mikrót!


































