Lifestyle

A nyílt utcán rogyott össze az édesanya - ép ésszel felfoghatatlan, hogyan reagáltak kislánya segélykiáltására a járókelők

A nő és gyermeke egy bevásárlást követően épp otthonuk felé vették az irányt, amikor az anya váratlanul rohamot kapott, majd a földre rogyott. Leírhatatlan, ami ezután történt.

Ájultan esett össze a családanya, a kislánya halálosan megijedt

Rojtosra koptatott közhely: az esztendő utolsó időszaka - kiváltképp a karácsony - a szeretetről, az összetartozásról, az általános emberi erényekről szól. Ilyenkor mindenkinek ünneplőbe öltözik a lelke, rendszerint magvas gondolatokat osztunk meg a Facebookon az egymás iránti empátiával, szeretettel, elfogadással kapcsolatosan, ám ha tovaröppen a karácsony, és kezdetét veszi a kissé szürke, unalmas új esztendő, valahogy mindig megfeledkezünk arról, milyen fontos, hogy tényleg kellő alázattal, türelemmel és jósággal forduljunk szűkölködő embertársaink felé. Nemrég a Daily Record hasábjain látott napvilágot egy szívfacsaró igaz történet, mely mindennél szemléletesebben példázza, hogy az átlagos, fakó hétköznapokon az emberek többségéből bizony kivesznek azok a nemes érzemények, melyekről karácsony varázslatos napjaiban annyit szónokolnak. A história főhőse egy édesanya és kilencéves lánygyermeke: a páros épp egy bevásárlásból tartott hazafelé Manchester utcáin, amikor a nőre váratlanul rátört egy roham, és összerogyott a nyílt utcán. Gyermeke, Lexi azonnal segítségért kiáltott, és ami ezt követően történt, arra szinte szavak sincsenek.

Lapozd fel galériánkat, hogy megtudd, miként folytatódik a szívbemarkoló történet!

A kislány rettenetesen megijedt, amikor megpillantotta a földön heverő édesanyját. Rögvest segítségért sietett, ám legnagyobb megdöbbenésére egyetlen járókelőt sem hatott meg kétségbeesett jajveszékelése.
Kattints a további képekért!

A szerelmesek még a középiskolában jöttek össze, majd a szakításuk után hosszú évtizedekig más partnereknél keresték a boldogságot. A közelmúltban megpróbálták újraforrósítani az egykori románcot, azonban a kísérletüket gyorsan meghiúsította a férfi megdöbbentő titka.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!