Lifestyle

Észrevétlenül olvadnak majd a kilók, ha ezeket fogyasztod: íme, a legjobb és legegyszerűbb étvágycsökkentő ételek

Ha diétázol, fogyaszd az alábbi ételeket, ugyanis hosszú időre eltelítenek és feltöltenek energiával, ezáltal pedig lassabban fogsz megéhezni.

Órákig nem éhezel meg

Fogyókúrázol, de az állandó éhségérzettel nem tudsz mit kezdeni? Szerencsére vannak olyan ételek, amik bizonyítottan stoppolják az étvágyadat, közben pedig hosszú időre energiával töltenek el, így nem kell azon aggódnod, hogy melyik pillanatban falod fel a hűtő egész tartalmát. Galériánkban megmutatjuk azokat a természetes étvágycsökkentőket, melyek garantáltan segíteni fognak abban, hogy lassabban éhezz meg fogyókúra közben:

Bár az árpa szénhidrát, így azt gondolhatnánk, hogy a szervezet gyorsan lebontja, kutatásokból kiderült, hogy csökkenti az étvágyat, emellett kordában tartja a vércukorszintet és megakadályozza a diabétesz kialakulását. A már említett vizsgálatban egészséges, középkorú férfiak vettek részt: napi háromszor árpából készült kenyeret ettek, és a kutatók azt tapasztalták, hogy a fogyasztást követő 14 órában lelassult az emésztésük. Az árpát lehet használni salátákhoz, joghurtokhoz, és jó alternatíva a rizsre és a krumplira.
Kattints a további képekért!

A Nottingham Egyetem kutatása szerint jóval többet kihozhatunk edzéseinkből, mint azt gondolnánk, mindössze pár dologra kell odafigyelnünk.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Házi Patika

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...