Lifestyle

Ez az ital sokkal rosszabb elalvás előtt, mint a kávé: ezt fogyaszd helyette, ha mélyen szeretnél aludni

Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.

Te milyen gyakran fogyasztasz belőle esténként? Inkább ne tedd!

Az álmatlanság, azaz az inszomnia rengeteg embert gyötör szerte a világon, de sokaknak azzal van gondjuk, hogy ha el is tudnak aludni, nem tudnak mély álomba zuhanni, így bármennyit is pihennek éjszakánként, másnap hulla fáradtan kelnek. Van azonban egy bizonyos ital, amit sokan fogyasztanak lefekvés előtt annak érdekében, hogy könnyebben elaludjanak, holott egy friss tanulmány szerint akár még rosszabb is lehet, mint a kávé. Te már sejted, melyik italról van szó? Galériánkból megtudhatod!

A tejnek rengeteg pozitív hatása van egészségünkre és szervezetünkre nézve, az azonban a hiedelmekkel ellentétben nem tartozik közéjük, hogy segíti az elalvást, legalábbis ezt állítja egy új kutatás.
Kattints a további képekért!

Az új kutatások azt sugallják, hogy egy bizonyos ételtípus hosszú távon akár agykárosodáshoz is vezethet, ha gyakran fogyasztjuk.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.