Lifestyle

Megsokszorozhatod a fogyás esélyét, ha rendszeresen fogyasztod ezt az élelmiszert - garantáltan leesik az állad, ha kipróbálod!

Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.

Valóság vagy legenda?

Az elmúlt években az avokádó népszerűsége rohamosan nőtt, nemcsak finom ízének, hanem feltételezett fogyást elősegítő képességeinek köszönhetően is. Nem csoda viszont, ha felmerül bennünk a kérdés, vajon valóban segíthet-e az avokádó a súlycsökkentésben, vagy ez csak egy újabb fogyókúrás legenda. Egyesek szerint az avokádó jótékony hatásait túlértékelik, míg mások állítják, hogy valóban kulcsszerepet játszhat a fogyásban. Ha kíváncsi vagy, mi is valójában az igazság, olvass tovább, szakértők árulták el a választ!

Valóban hatékonyan segíti a fogyást? Laura Burak, étkezési tanácsadó szerint a válasz igen. „Az avokádó kiváló forrása az omega-3 zsírsavaknak és a rostnak – ez egy erős kombináció, amely stabilizálja a vércukorszintet, lassítja az emésztést, és csökkenti a nassolási vágyat” – magyarázza Burak. – „Ha naponta eszel avokádót, sokkal kisebb a valószínűsége, hogy egészségtelen fogások és nassolnivalók után sóvárogsz majd, melyek általában a súlygyarapodás hátterében álló bűnösök.” Így mondhatni, az avokádó nem csak elősegíti a fogyást, de meg is könnyíti számunkra az egészségesebb étrendre való áttérést.
Kattints a további képekért!

Bár sok ember azt gondolja, hogy a sütőpapírt nem lehet rosszul használni, tévednek: bármennyire egyszerűnek és elronthatatlannak tűnik ugyanis az alkalmazása, néhányan még így is helytelenül teszik a tepsibe.

Leadfotó: Unsplash, forrás: eatthis.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.