Lifestyle

Íme, az 5 legjobb fogyókúrás reggeli: alig van bennük kalória, ráadásul órákra eltelítenek

A reggeli hozzájárul az anyagcsere gyors működéséhez, így nem érdemes kihagyni annak, aki fogyni szeretne – ráadásul bizonyos ételek nemcsak finomak és egészségesek, hanem hosszú órákra képesek eltelíteni.

A nap legfontosabb étkezése

Egy diétázó számára a nap egyik legfontosabb része a reggeli, hiszen ha már ilyenkor beindul az emésztés, akkor egész nap pörögni fog – ám nagyon nem mindegy, pontosan mikből áll össze az első étkezés. A fogyás egyik legjobb módja, ha minden napot egy egészséges és tápláló reggelivel kezdünk, amitől nem éhezünk meg hamar, ugyanakkor elég energiát ad a szervezetünknek. Galériánkban mutatunk néhány egytől-egyig laktató, egészséges reggelit, amik azon túl, hogy finomak, egyáltalán nem is hizlalnak:

A tojás az egyik legjobb fogyókúrás reggeli, hiszen egy darabban csak 72 kalória és 6 gramm protein van, úgyhogy ha megeszünk kettőt-hármat, az pont elég ahhoz, hogy laktasson és energiával töltsön fel.
Kattints a további képekért!

Ideje tisztában lenned a leggyakoribb hibákkal a diéta vagy fogyókúra alatt, amiket szinte mindenki elkövet.

Leadfotó: 123rf
Forrás: healthline.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.
Lifestyle
A banán általában a fogyókúrázók mumusa, így ha le szeretnénk dobni magunkról néhány kilót, biztosan lekerül a fogyasztandó gyümölcsök listájáról. Ez a nő most meghazudtolta az eddigi tényt, mutatjuk...
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.