Lifestyle

Döbbenetes, hogy állt bosszút a menyasszony az anyósán: Párja édesanyja olyat tett, amivel jócskán kiérdemelte a leckét

A leendő menyasszony kiválasztotta álmai ruháját, és el volt ragadtatva a választásától, de leendő anyósának egyáltalán nem tetszett a ruha, és olyan dolgot tett, amivel teljesen túllőtt a célon.

Szabotázs akcióba kezdett az anyós

A menyasszony és párja már hónapok óta tervezik az esküvőt, és a költségek nagy részét maguk állják, némi hozzájárulással a család többi tagjától. Bár a leendő anyós anyagilag nem járult hozzá semmihez, a tervekkel kapcsolatban akár kéretlenül is kifejtette a véleményét, beleértve a menyasszony ruhaválasztását is.

A leendő menyasszony egy Reddit-posztban osztotta meg, mennyire dühös a párja anyjára, és hozzátette, hogy nem volt más választása, mint kirúgni őt a nagy napról. "Az anyósom úgy mondja el a véleményét a dolgokról, mintha ő állná a költségeket. A vőlegényemnek és nekem már teljesen elegünk van ebből. Minden alkalommal, amikor megpróbál véleményt nyilvánítani, udvariasan leállítjuk, és azt mondjuk neki, hogy kézben tartjuk a dolgokat, de ő egyszerűen nem érti a célzást!".
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).