Home&Design

Lágy baracktól a dinamikus kékig: ezek a 2024-es év legtrendibb árnyalatai

A trend színpalettájáról kedvedre válogathatsz: idén az üdítő árnyalatok és az egyszerűbb pasztell színek is rivaldafényben tündökölnek. Találd meg kedvenc árnyalatod és változtasd meg lakásod atmoszféráját könnyedén.

2024 trendszínei a lakberendezésben

Míg 2023-at a Viva Magenta merész bíborvörössel fémjelezték, addig az idei évben egy lágy, narancsos árnyalat a tuti befutó. Valószínűleg te is találkoztál már a Peach Fuzz, azaz barackrózsaszín árnyalattal a legtöbb ruhaboltban, drogériában, vagy akár a manikűrösödnél. Ez a lágy, meghitt árnyalat könnyen beépíthető a belső térbe is, de 2024-ben további 4 szín uralja a design világát a Bonami szakértői szerint - így akkor is lehetsz trendi, ha nem festenéd barackrózsaszínre a nappalit! Ha kíváncsi vagy, melyek ezek, lapozd fel a galériát!

Peach Fuzz A Peach Fuzz árnyalat például festéssel, virágcserepekkel, vázákkal és textíliákkal is könnyen beépíthető a belső térbe. A párnák, a légies függönyök, az ágynemű, a szőnyeg és az asztalterítő is kellemes hangulatot teremt. A pihe-puha takarók, szőrmék vagy tollas kiegészítők szintén ideális választásnak bizonyulnak, összebújásra és pihenésre invitálnak. A bútorokon megjelenő színnel sem rontasz el semmit. Ellenkezőleg! Egy fotel az olvasósarokba, egy étkező- vagy kerti szék, egy kárpitozott ágytámla vagy egy egész kanapé - mind gyengédséget visz az otthonodba. A Peach Fuzz jól működik semleges vagy földszínekkel, de szép kontrasztot alkot az élénk zöldekkel, kékekkel és rózsaszínnel. Az anyagok tekintetében fával, fémmel, betonnal és műanyaggal is jól működik.
Kattints a további képekért!

Ha egy igazán trendi darabra ruháznál be idén, akkor ez legyen az!

Leadfotó/Fotók: Bonami.hu

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.