Fashion&Beauty

Ezeket a lélegzetelállító ruhákat viselte Palvin Barbi az esküvőjén

Palvin Barbi és Dylan Sprouse összeházasodott. A házaspár múlt szombaton, július 15-én mondta ki a boldogító igent Magyarországon, a Harlekin birtokon, amely Barbi szüleinek a tulajdonában áll.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse megházasodott

Barbi és Dylan azt tervezik, hogy ősszel egy nagyobb esküvővel ünnepelnek Kaliforniában. „Az esküvőnknek intim eseménynek kellett lennie” – mondta Barbara a Vogue magazinnak. „De végül 115 vendégünk volt, mert sok ember van, akikre számítottunk, és azt akartuk, hogy mindannyian ott legyenek.” Barbara és Dylan körülbelül hat éve találkoztak először, 2019 januárjában már együtt éltek. Dylan tavaly szeptemberben jegyezte el Barbit, egy kempingtúrán Kaliforniában. Megálltak egy olyan helyen, ahol vidrákat, Barbi kedvenc állatát lehet látni a természetes élőhelyén. „Nagyon romantikus volt” – mesélte Barbi. „Gyanús volt, hogy megkér, mert egy olyan inget is csomagolt, ami túl szép volt a táborozáshoz.”

Barbi 3 lélegzetelállító ruhát viselt az esküvőjén, és volt közte egy magyar márka darabja is:

Barbi gondosan választotta ki az esküvői ruhadarabokat, valami időtlen és klasszikust szeretett volna viselni a szertartáson. Egy Vivienne Westwood ruhaköltemény szolgált kiindulópontként, és végül a brit divatház egyedi pánt nélküli dizájnja mellett döntött. A gyönyörű darabot Tiffany & Co. ékszerekkel dobta fel, az ékszerész a 90-es évek ihlette kiegészítőket készített a menyasszonynak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images, Forrás: Vogue

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...