Fashion&Beauty

Tökéletes elegancia és kifogástalan ízlés: Daniel Craig és Rachel Weisz bebizonyították, hogy még mindig ők az egyik legstílusosabb sztárpár - Fotók

A közkedvelt színészházaspár nemrég Wimbledonban tűnt fel - lélegzetelállítóan mutattak egymás mellett.

Még mindig dúl köztük a szerelem

Rachel Weisz és Daniel Craig annak ellenére a világ egyik legkedveltebb és legirigyeltebb sztárpárjának számítanak, hogy jószerivel csak különleges alkalmakkor mutatkoznak együtt a nyilvánosságban. Első közös csemetéjük 2018-ban jött a világra, s mióta szerelmük tetőpontjához ért, még kézzelfoghatóbb a köztük honoló harmónia. Mindig eseményszámba megy, ha közösen tűnnek fel egy rangos eseményen, s Wimbledonból ők sem hiányozhattak. Lapozz, a cikk azonnal folytatódik!

Mindketten a klasszikus eleganciát képviselték Wimbledonban: mértékletesség, stílusosság és tartózkodóan előkelő, mégis szemet gyönyörködtető ruhadarabok - így kell megjelenni egy nyilvános eseményen!
Kattints a további képekért!

Beyoncé mind a mai napig képes levenni a lábáról rajongóit, ami nem csoda, hiszen stílusérzéke már-már legendásnak számít – ezt pedig egy nemrégiben nyílt kiállításon ismét sikerült bebizonyítania.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Lifestyle
Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: az elkövetők több ezer forintos bírság befizetésére szólítják fel áldozataikat a rendőrség nevében küldött üzeneteikben.
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívás jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...