New York Fashion Week Bridal - fotókon az új kollekciók legszebb esküvői ruhái

Április 13-21. között zajlik a New York Fashion Week Bridal, azaz az amerikai divathét esküvői etapja, melynek keretében a világ legnevesebb designerei felvonultatják új menyasszonyi ruha kollekcióikat. A tavaszi repertoárban többek között Carolina Herrera, Reem Acra, a Marchesa és a PatBO is bemutatja lenyűgöző kreációit. A legszebbek közül válogattunk.

NYFW Bridal 2021 tavasz

A Covid ellenére idén is - bár rendhagyó formában - megrendezik a divatheteket a világ különböző nagyvárosaiban. Január eleje óta bemutattuk már a párizsi, a New York-i, a milánói, a londoni, illetve természetesen a budapesti show-k legszebb kollekcióit, most pedig ismét a "Nagy Almába" repülünk vissza, hiszen április 13-21. között a világ legnevesebb tervezői a különleges "Bridal", azaz menyasszonyi etap keretében felvonultatják gyönyörű esküvői kreációikat, amelyek egytől-egyig lélegzetelállítóak.

Modern romantika

Az új Bridal kollekciókra általánosságban jellemző, hogy a tervezők nagyon szerették volna hangsúlyozni a modern jegyeket - nem véletlenek a különleges szabásvonalak, kiegészítők és anyagok. Emellett azonban igyekeztek megőrizni a romantikus vonásokat is, sok a csipke, a virág motívum, és persze mindez elegáns köntösbe burkolva jelenik meg a kreációkban.

Az alábbi galériában többek között Reem Acra, a Marchesa, Elie Saab, a PatBO és a Wiederhoeft ruháit találod, a legszebb darabok közül válogattunk.

PatBO
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak