Az igazi brit elegancia - képeken a London Fashion Week legszebb kreációi

Február 19-23. között zajlott a London Fashion Week, amely minden évben otthont ad azoknak a megosztó kreációkat felvonultató tervezőknek, akik különc módon szeretik diktálni a divatot. Vivienne Westwood, Victoria Beckham, Roberto Cavalli, Paul Costello - csak néhány név a legnagyobb designerek közül, akik bemutatják, mit viselünk majd a következő szezonban.

London Fashion Week 2021 - a merész designerek kifutója

Ahogy globálisan minden szektort, a divatipart is megrázta a tavaly tél végén kirobbant koronavírus-járvány. A szerencsétlen helyzet és a megcsappant vásárlói kedv dacára azonban a legnagyobb designerek figyelme és munkaszeretete nem lankadt, ők továbbra is dolgoztak a legújabb kollekcióikon, hogy - ha csak virtuálisan is - legyen mit letenni az asztalra (vagy inkább a kifutóra), amint lecseng a pandémia.

Már január óta zajlanak a Fashion Weekek szerte a világ nagyvárosaiban. Nemrég felvonultattuk a New York-i repertoárt, válogattunk a legszebb kreációkból, a legnevesebb tervezőktől. Kedden a londoni divathét is véget ért, így most a britek felhozatalát is bemutatjuk - képeken a merész, ám igencsak dögös, pikírt darabok.

LFW - VICTORIA BECKHAM, VIVIENNE WESTWOOD ÉS A TÖBBIEK

Victoria Beckham
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!