Jazzlábak, flamingó és bébizsiráf - ezek ma az Insta-csajok kedvenc pózai

Csodálod a modelleket, influencereket, akik bombaalakot villantanak az Instagramon? Ők sem tökéletesek, csak tudják, hogyan pózoljanak úgy, hogy a legjobb formájukat mutassák. Nézd meg, az év legmenőbb pózait, melyeket szupermodellek és sztárcsillagok alkottak.

A jazz most nem egy tánc

Ugyan sokak szerint ma már elavult platform az Instagram, mégis úgy tűnik, egyszerűen képtelenek vagyunk megunni. Ma ugyan már a TikTok a legalkalmasabb arra, hogy rövid időn belül sok követőre tegyünk szert, a bevételszerzésre azonban az Instagram a legjobb, ezzel pedig a legmenőbb influencerek és modellcsajok is tökéletesen tisztában vannak. Nem csoda, hogy mindent bevetnek, hogy pörögjön a like számláló, és minden fotón tökéletesen nézzenek ki. Ugyan a felhasználók nagyrésze nincs vele tisztában, de számtalan trend létezik a pózok tekintetében, most a legújabb a jazzláb mánia.

Mit is jelent a jazzláb póz?

A póz maga Rosie Huntington-Whiteleytől származik, aki nemcsak a Transformers 3. színésznőjeként, de modellként is helyt állt már számtalanszor. Ugyan ő úgy gondolja menő, elég érdekesen fest a híres jazzláb póz. Lényege, hogy kissé oldalra fordulva kell állnunk, e közben pedig hátra kell dőlnünk. Hátsó lábunkat berogyasztjuk, míg az elsőt feszesen kinyújtjuk. Ha minden pontot teljesítettél, akkor sikeresen nyújtottál testeden, magasabbnak és karcsúbbnak tűnsz majd a fotón.

Így fest a tökéletes jazzláb póz:

Nem ez az egyetlen pózőrület, tudd meg, mit jelent a flamingó és a bébizsiráf póz!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!