Fashion&Beauty

Autentikus harmónia és modern dizájn - ilyen trendi a Nanushka új kollekciója

A Nanushka márka 2022-es tavaszi-nyári kollekciójának darabjai különleges harmóniát alkotnak egymással, melyek modern dizájnnal, ellentétekre alapuló sziluettekkel és természetes anyagokkal lettek elkészítve a stílusos magyar nők számára. A világhírnévre törő magyar márka legújabb kollekcióját most ti is megtekintitek a cikkünkben!

A Nanushka új kollekcióját autentikus harmónia és modern dizájn jellemzi

A Nanushka divattervezője, Sándor Szandra 2006-ban alapította meg a márkát azzal a céllal, hogy a magyar nőknek is magas minőségű, kifogástalan szabászati eljárásokkal készítsen elegáns és modern öltözékeket. Az évek folyamán a magyar márka világhírű lett és hatalmas sikertörténetet járt be: többek között Kate Hudson, Justin Bieber, Billie Eilish és Cindy Crawford szupermodell lánya, Kaia Gerber is hatalmas rajongója lett a Nanushka ruháknak, ami egyáltalán nem meglepő.

Mint ahogyan eddig is, a Nanushka a 2022-es tavaszi/nyári szezonban is olyan darabokkal rukkolt elő, melyek az elegáns és modern viseleteket kedvelő nők kedvenceivé léphetnek elő. A márka Harmónia nevet viselő új kollekciójának legsikkesebb darabjait meg is mutatjuk nektek a cikk alján látható képgalériánkban!

A természetes anyagokat, valamint a tradicionális és kézzel készült technikákat ötvöző 2022-es tavaszi/nyári Harmónia nevű kollekcióban a funkcionális és kényelmes darabok (pl. bő szárú nadrágok, oversized ingek) ugyanúgy megtalálhatók, mint az elegáns és modern sziluettek - épp ezért, a kollekcióban szinte minden alkalomra találhatunk magunknak megfelelő ruhát, legyen az egy kényelmes séta, nyári vakáció vagy egy hivatalos koktélparti.

Színek terén a természetes árnyalatok (tehát a bézs, a fehér és a világosbarna) nyújtják az alapot, melyekhez Sándor Szandra divattervező belecsempészte az idei év legmenőbb árnyalatait. A dinnyezöldben, csokoládé barnában és világoskékben pompázó ruhadarabok tökéletes egyensúlyba kerülnek a szolid színekkel, mely egy külön kifejező egységet alkot magán a kollekción belül.

"A teljes 2022-es tavaszi/nyári kollekció a meglepő ellentétek vonzására, az újra gondolt szabászati eljárásokra, valamint a kontrasztokat alkotó sziluettek és formák egységesítésére épült - többek között ezért is viseli ez a kollekció a Harmónia nevet. A változatos alakokat felvevő ruhák különböző színekben mutatják meg igazi arcukat, melyek akkor jönnek csak ki igazán, mikor egyensúlyba kerülnek egymással. Bár a kollekció különböző darabjai láttán azt gondolhatnánk, hogy ruhák egymástól függetlenül, külön-külön lettek megtervezve, a kollekció egésze láttán egyértelművé válik, hogy mindene gyes darab tökéletesen passzol egymáshoz " - mondja Sándor Szandra divattervező, akinek új tervezéseit a cikk alján ti is megtekinthetitek.

A Nanushka 2022-es tavaszi/nyári Harmónia kollekciója a cikk alján lévő képgalériában tekinthető meg!

Kattints a további képekért!

Kísérletező minták, játékos formák és egymással jól kombinálható ruhák tarkítják a Daige új kollekcióját, melyet leginkább egy mesebeli szecessziós álomként tudnánk jellemezni. Most bemutatjuk nektek a magyar márka legújabb Vienna nevű kollekcióját, melynek darabjai egy csepp művészetet csempésznek a hétköznapjainkba!

Leadfotó, fotó: Nanushka

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.