Cannesban kapták lencsevégre: így néz ki egy hónappal a szülés után Cristiano Ronaldo barátnője - Fotók

Ronaldo és a 28 éves modell a közelmúltban váltak szülőkké, a nagy eseményt azonban váratlan tragédia árnyékolta be: ikergyermekeik egyike nem élte túl a szülést. Rodríguez most először mutatkozott nyilvánosan azóta, hogy életet adott a világhírű futballistával közös kislányának.

Az egész családot megviselte a gyász

A világhírű labdarúgó, Cristiano Ronaldo és barátnője, a 28 esztendős, modellként dolgozó Georgina Rodríguez mennyei magasságokat és pokoli mélységeket éltek meg az elmúlt hetek során. A sztárpár még tavaly októberben tudatta az Instagramon, hogy szülői örömök elé néznek: Rodríguez ikergyermekeket hordott a szíve alatt, azonban a szülést csupán kislányuk élte túl. Ronaldót és barátnőjét letaglózta a szomorú fordulat, az aranylabdás futballistáról nem sokkal később olyan fényképek jelentek meg a világhálón, melyek ezer szónál is többet mondtak leírhatatlan, emésztő fájdalmáról. A sportoló a jelek szerint azóta is arra koncentrálja energiáit, hogy minél előbb túllendüljön a mélyponton. Ezt a folyamatot kívánta gyorsítani akkor is, amikor a tragédiával végződött szülést követően megható fényképet posztolt az újraegyesült családjáról, vagy amikor ritkán látott kisfiával együtt pózolt egy jégszaunában.

A gyász természetesen nemcsak a 37 esztendős futballistára, hanem 9 évvel fiatalabb barátnőjére is hatalmas terhet rótt. Mindez olyannyira igaz, hogy Georgina Rodríguez meg sem jelent a nyilvánosság előtt kisbabája elvesztése óta - egészen mostanáig.

Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images

Lapozz tovább, mutatjuk, hogyan tündökölt Ronaldo barátnője Cannes-ban!

Oldalak

  • 1
  • 2