Fashion&Beauty

Cannesban kapták lencsevégre: így néz ki egy hónappal a szülés után Cristiano Ronaldo barátnője - Fotók

Ronaldo és a 28 éves modell a közelmúltban váltak szülőkké, a nagy eseményt azonban váratlan tragédia árnyékolta be: ikergyermekeik egyike nem élte túl a szülést. Rodríguez most először mutatkozott nyilvánosan azóta, hogy életet adott a világhírű futballistával közös kislányának.

Az egész családot megviselte a gyász

A világhírű labdarúgó, Cristiano Ronaldo és barátnője, a 28 esztendős, modellként dolgozó Georgina Rodríguez mennyei magasságokat és pokoli mélységeket éltek meg az elmúlt hetek során. A sztárpár még tavaly októberben tudatta az Instagramon, hogy szülői örömök elé néznek: Rodríguez ikergyermekeket hordott a szíve alatt, azonban a szülést csupán kislányuk élte túl. Ronaldót és barátnőjét letaglózta a szomorú fordulat, az aranylabdás futballistáról nem sokkal később olyan fényképek jelentek meg a világhálón, melyek ezer szónál is többet mondtak leírhatatlan, emésztő fájdalmáról. A sportoló a jelek szerint azóta is arra koncentrálja energiáit, hogy minél előbb túllendüljön a mélyponton. Ezt a folyamatot kívánta gyorsítani akkor is, amikor a tragédiával végződött szülést követően megható fényképet posztolt az újraegyesült családjáról, vagy amikor ritkán látott kisfiával együtt pózolt egy jégszaunában.

A gyász természetesen nemcsak a 37 esztendős futballistára, hanem 9 évvel fiatalabb barátnőjére is hatalmas terhet rótt. Mindez olyannyira igaz, hogy Georgina Rodríguez meg sem jelent a nyilvánosság előtt kisbabája elvesztése óta - egészen mostanáig.

Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images

Lapozz tovább, mutatjuk, hogyan tündökölt Ronaldo barátnője Cannes-ban!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…
Egészség
Tényleg odafigyelsz a körmeidre? Lehet, hogy manikűröztetsz, vagy magadnak reszeled és fested őket, de szánsz egy percet arra, hogy rendesen megvizsgáld őket?
Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.