Fashion&Beauty

Amal Clooney új hajszínétől olvadozik most minden nő: varázslatos trendet próbált ki a sztár

Amal Clooney balayage melírokkal frissítette fel frizuráját, és mondanunk sem kell, hogy istenien áll neki!

Új frizura

A világhírű jogász és emberi jogi aktivista, Amal Clooney mindig is ikonikus barna hajszínéről volt ismert, ami hozzáadott egy sajátos eleganciát és kifinomultságot stílusához. Azonban a közelmúltban a média figyelmét felkeltette a hír, miszerint Amal nemrégiben változtatott a megjelenésén. Az évek óta változatlan tincseit most felváltotta a balayage melírokkal megspékelt frizura, amelyek új dimenziót adtak hajának. Az átalakulás nemcsak a külső megjelenését frissítette fel, hanem egyúttal inspirációt is nyújt a változásra vágyóknak, hiszen valljuk be, a balayage még mindig nagyon menő.

Nézzük meg közelebbről, hogy milyen csodálatos Amal Clooney új frizurája!

Amal Clooney nem gyakran változtat a megjelenésén, az ikonikis barna haja szinte védjegyévé vált az évek során.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.