Fashion&Beauty

Letícia sosem viselt még ilyen lezser, egyben elegáns kabátot: a spanyol királyné pazar stílusát tanítani kéne

Nem túlzás kijelenteni, hogy Letícia nemcsak Spanyolország, hanem a stílus királynője is, amit elegáns szettekben, valamint lezser outfitekben egyaránt alátámaszt minden egyes alkalommal, valahányszor kilép az utcára.

Bámulatosan nézett ki, mint mindig

Letícia királyné sokszor jelenik meg a nyilvánosság előtt, emellett rendszeresen vesz részt különböző hivatalos eseményeken, ilyenkor pedig kivétel nélkül olyan ruhakölteményeket visel, amelyek tökéletesen tükrözik az aktuális divatirányzatokat, ugyanakkor hűek maradnak a spanyol kultúrához és hagyományokhoz. VI. Fülöp felesége mindig is szeretett kísérletezni az öltözékeivel, és előszeretettel variálja a klasszikus, előkelőséghez méltó stílusjegyeket a modern, már-már formabontó darabokkal – éppen ezért nem ért senkit sem meglepetésként, amikor a minap egy meglehetősen lezser outfitben kapták lencsevégre, amely a kilencvenes évek ikonikus trendjeit idézte elő. Galériánkban megmutatjuk, milyen zseniálisan mutatott tűsarkú és kosztüm nélkül is a királyné:

Európa egyik legstílusosabb előkelőségének mondhatja magát Letícia, akit méltán neveznek Katalin hercegné riválisának, hiszen isteni érzékkel állítja össze a szereléseit.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, Letícia királyné nem csak a divat terén tud példát mutatni: VI. Fülöp gyönyörű felesége a parfümökhöz is kiválóan ért.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images
Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...