Fashion&Beauty

Bámulatos fotók: smink nélkül jelent meg a nyilvánosság előtt az 56 éves Pamela Anderson

A Baywatch című kultikus tévésorozat egykori üdvöskéje mérhetetlenül fontos társadalmi ügyet karolt fel: az öregedés természetességére hívja fel a figyelmet vadonatúj külsejével.

Lehiggadt az egykori botrányhősnő

Pamela Anderson a kilencvenes évek egyik leghíresebb amerikai színésznője volt. A szőke szexszimbólum a Baywatch című ikonikus tévésorozattal robbant be a köztudatba, melyben 1992 és 1997 között szerepelt. Mindeközben a Playboy magazinnak is levetkőzött, ezáltal tovább növelve ázsióját, de botránycelebként is gyakran a figyelem középpontjába került: 1995-ben például kiszivárgott akkori férjével, Tommy Lee-vel közös szexvideója, mely aztán világszerte óriási port kavart, és hosszadalmas jogi csatározásokhoz is vezetett. Újabban ismét egyre többet hallani a színésznőről: a közelmúltban dokumentumfilmet készített róla a Netflix, ő maga pedig vadonatúj külsejével kápráztatta el hűséges rajongóit. Bizony, Pamela Anderson mostanság száz százalékban sminkmentesen vesz részt különböző nyilvános rendezvényeken, s ezzel egy rendkívül fontos társadalmi ügyet karolt fel. Most például egy londoni divateseményen mutatta meg natúr külsejét.

A világsztár a minap Londonban, a The Fasion Awards nevű gálán tűnt fel.
Kattints a további képekért!

Christina Aguilera az a típusú nő, akin a hangsúlyos, már-már túlzásba vitt smink sem mutat közönségesen. Mivel szinte minden jól áll neki, mindig markánsan ki van festve, éppen ezért meglepő látni, milyen az arca teljesen natúran.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.