Fashion&Beauty

Amal Clooney új hajszínétől olvadozik most minden nő: varázslatos trendet próbált ki a sztár

Amal Clooney balayage melírokkal frissítette fel frizuráját, és mondanunk sem kell, hogy istenien áll neki!

Új frizura

A világhírű jogász és emberi jogi aktivista, Amal Clooney mindig is ikonikus barna hajszínéről volt ismert, ami hozzáadott egy sajátos eleganciát és kifinomultságot stílusához. Azonban a közelmúltban a média figyelmét felkeltette a hír, miszerint Amal nemrégiben változtatott a megjelenésén. Az évek óta változatlan tincseit most felváltotta a balayage melírokkal megspékelt frizura, amelyek új dimenziót adtak hajának. Az átalakulás nemcsak a külső megjelenését frissítette fel, hanem egyúttal inspirációt is nyújt a változásra vágyóknak, hiszen valljuk be, a balayage még mindig nagyon menő.

Nézzük meg közelebbről, hogy milyen csodálatos Amal Clooney új frizurája!

Amal Clooney nem gyakran változtat a megjelenésén, az ikonikis barna haja szinte védjegyévé vált az évek során.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.